IMG_9341Wat leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Annet de Leth. Ik ben moeder van 3 kinderen (8, 6 en 4 jaar). Voorheen werkzaam in verschillende managementfuncties. Het moederschap heeft mijn leven flink op zijn kop gezet. In mijn zoektocht naar een nieuwe structuur in ons leven mét kinderen, ben ik voor verschillende keuzes komen te staan. Wij hebben ons eigen pad gecreëerd en met een goed gevoel kijk ik terug op de eerste jaren van onze kinderen.

Nu de jongste ook naar school is, breekt er een nieuwe fase voor mij aan. Graag wil ik mensen ondersteunen in hun zoektocht naar een gezond en gelukkig leven. Naast de opgedane kennis in mijn eigen zoektocht, heb ik de studie Lifecoach gevolgd en momenteel volg ik de studie Kindercoach. Daarnaast ben ik mij, via lezingen & masterclasses van OERsterk, gaan verdiepen in de invloed van leefstijl op onze gezondheid. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen aan een gezonde en gelukkige maatschappij en ik hoop jou te inspireren de keuzes te maken die bijdragen aan jouw gezondheid & geluk!