GELUKSMANAGEMENT

Ben jij tevreden over je leven? Of zou je bepaalde dingen liever anders zien?
Word (weer) de manager van je eigen geluk!

In de huidige maatschappij zijn we de rust verloren. Men wil alles blijven doen: werken, sporten, op stap met vrienden, vakanties, enzovoort. Ook het actief zijn op social media is een belangrijk deel van ons leven geworden. Er zitten echter maar 24 uur in een dag. In hoeverre doen we wat we echt willen? En in hoeverre brengen we onze tijd door met degenen die we belangrijk vinden? Neem eens de tijd om kritisch naar je leven te kijken en jezelf af te vragen: ben ik tevreden over mijn leven? Hoe staat het met mijn geluk? Hoe wil ik later op mijn sterfbed terugkijken op mijn leven? Leef ik daar ook naar? Je leeft maar 1 keer, dus vul het in zoals jij het wilt en laat je niet leiden door de drukte van de dag.

Aan de hand van ondermeer de volgende pijlers werp ik samen met jou een blik op je leven:
– voeding
– beweging
– werk
– relatie / kinderen
– ontspanning
– sociaal leven

Geluksmanagement noem ik dat. Geen gewroet in het verleden, maar een concrete blik op de toekomst. Zorg dat je de regisseur wordt van je eigen geluk. Ieder mens verdient een mooi leven. En daar wil ik graag een steentje aan bijdragen.
Ook in het najaar organiseer ik iedere eerste vrijdag van de maand een GRATIS leefstijladvies-dag waarop ik kort de bovengenoemde pijlers met je door loop. De data zijn: 2 september, 7 oktober en 4 november 2016. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van jouw vragen. Twijfel je of geluksmanagement op jou van toepassing is? Meld je dan aan voor deze gratis en vrijblijvende inloopdagen via info@delethcoaching.nl.