Leefstijlcoaching

Gelukkig en gezond leven. Dat willen we allemaal. Wat doe jij hier actief aan? Hoe onderhoud je je lichaam en hoe werk je aan je geluk?
Leefstijl beïnvloedt je gezondheid en geluk. Meer dan je je misschien realiseert. Met mijn praktijk wil ik je adviseren en begeleiden bij het creëren van een gezonde én gelukkige leefstijl. Ik wil heel graag mijn steentje bijdragen aan een gezonde en gelukkige maatschappij en ik hoop jou te inspireren de keuzes te maken die bijdragen aan jouw gezondheid & geluk!

Geluksmanagement
Als je op een schaal van 1 tot 10 mag aangeven hoe gelukkig je bent, welk cijfer geef je dan? Doe je de dingen waar je blij van wordt of word je opgeslokt door de drukte van de dag? Neem eens de tijd om kritisch naar je leven te kijken en jezelf af te vragen: ben ik tevreden over mijn leven? Hoe staat het met mijn geluk? Ik help je graag om je leven in kaart te brengen waardoor jij in staat zult zijn de keuzes te maken die bijdragen aan jouw geluk.

Gezondheidsmanagement
Preventief met je gezondheid bezig zijn. Dat is wat ik je wil meegeven. Je kunt namelijk werk maken van je gezondheid.
Nederland telt veel chronisch zieken. En helaas wordt de leeftijd waarop  de ziekte zich openbaart steeds jonger. Leefstijl is van grote invloed op je gezondheid. Door een kritische blik op je leefstijl te werpen en stapsgewijs veranderingen door te voeren werk je preventief aan je gezondheid. Op verschillende manieren kan ik je bijstaan op jouw ontdekkingstocht naar een gezond leven.